Автор
Ева Григорова

Наистина ли: Андреа се стопила, след като преборила алкохолна зависимост?

Андреа, която през последните години изживя големи житейски промени, включително и упорита борба с килограмите, днес изглежда отлично. Но въпреки това недобронамерените винаги се стараят да изтъкнат, че певицата докарва добра визия единствено на снимки и използва филтри и фотошоп, за да изглежда по-слаба. А всъщност далеч не се е стопила до такава степен. 

View post on Instagram
 

Изглежда, че темата за теглото на Андреа, макар и тя да е видимо отслабнала, винаги ще бъде актуална. Припомняме ви, че малко след раздялата си с Кобрата, с когото бе повече от 10 години, тя напълня рязко и буквално не приличаше на себе си. От близо година обаче, Андреа се е разделила с доста килограми и неведнъж е споделяла, че е прибегнала до стандартното решение за драстично отслабване - глада. Но се появиха и други съмнения в мрежата, а именно, че битката с излишното тегло е спечелена, благодарение на вреден навик, с който фолкдивата се е разделила. 

View post on Instagram
 

Според запознати, тя успяла да отслабне и да се стегне, защото е преминала през терапия за отказ от алкохолна зависимост, пише "Галерия". Дали наистина напитките са пречели на певицата да се стопи, тя не е коментирала до момента, но е факт, че вече изглежда не само слаба, но и стегната.