Автор
Ева Григорова

Деси Стоянова май наистина е разведена: Ето каква е била причината

Чаровната водеща Десислава Стоянова е разведена от няколко месеца, но нито говори публично за това, нито по изявите ѝ личи, че минава през труден житейски период. Раздялата със съпруга ѝ Велислав Русев е истински шок, защото двамата изглеждаха щастливи заедно и отстрани на всички се струваше, че любовта им ще продължи завинаги. Но уви - разводът изглежда е факт и причината е съвсем тривиална. 

View post on Instagram
 

Като всяка успяла жена, така и Деси Стоянова трудно би могла да срещне мъж, който да се чувства по-силен и успешен от нея. А знаем, че за господата това е важно. Именно там се крие и причината за разрива в отношенията със съпруга ѝ. 

Скандал в Монако: Принцеса Шарлийн отново избяга от принц Албер
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Скандал в Монако: Принцеса Шарлийн отново избяга от принц Албер

Автор Антония Михайлова

По-наблюдателните забелязаха, че водещата вече не носи брачната си халка в ефир и пропусна да публикува поздрав към мъжа си за годишнината от сватбата им. Припомняме ви, че двамата се женят през далечната 2000 г., когато тя е само на 23 г. Той също е журналист, но с работата си в "Преди обед" Деси се превръща в по-успешна от него. 

View post on Instagram
 

Друго доказателство, че двамата вече не са заедно е фактът, че Стоянова отпразнува рождения си ден в изцяло женска компания и Велислав не се появил на тържеството.