Автор
Ева Григорова

Изгуби ли си халката Деси Стоянова, или се задава раздяла?

Водещата на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви вече не носи брачна халка. Напоследък Деси не е засичана в компанията на съпруга си Велислав Русев. 

Проверка на "Уикенд" показа, че Деси Стоянова не се е разделяла с брачната си халка през цялото време, откакто е станала водеща на "Преди обед" през 2011 г. На всичките си снимки, включително на фотографиите си като рекламно лице на различни продукти, тв звездата е носела задължителното за омъжените дами бижу. Това обаче е продължило до 20 март. На тази дата са били публикувани последните кадри на Деси Стоянова с брачната ѝ халка. От следващия ден водещата е започнала да излиза в ефир без халката си.  Изчезването на бижуто предизвиква много въпроси. Каква може да е причината за раздяла?

View post on Instagram
 
Филип Буков разгорещи женските страсти само по... шейкър
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Филип Буков разгорещи женските страсти само по... шейкър

Автор Ива Петрова
View post on Instagram
 

Освен развод или раздяла, не се сещаме за друго. Двойката беше във връзка от 2000-та година, а брак сключиха през 2006-та. Деси и Велислав имат близнаци, които вече са тийнейджъри. Това лято водещата пропусна да отбележи годишнината от сватбата им, което е нетипично за нея. 


Всички се питаме – има ли нов мъж до красивата Деси Стоянова?