Автор
Теодор Муховски

Тези 2 зодии ще преживеят революционни промени всеки момент

Есента на 2023 г. се очертава да бъде изключителна по отношение на промените, предизвикани от космически сили. Има голяма вероятност тези два зодиакални знака да преживеят големи промени в живота си всеки момент! 

Идва време на големи затъмнения и време за големи промени. Кой трябва да бъде особено бдителен? 

Времето на големите затъмнения в астрологията и появата на нумерологични портали тази есен е благоприятно за промени. Промените ще се усетят от всички зодиакални знаци, това е уникален период за всички, но изглежда, че два зодиакални знака ще усетят действието на Вселената още повече. 

Има ли от какво да се страхувате? Категорично не. Промените, макар понякога да са трудни, в крайна сметка могат да бъдат ползотворни и въпреки че дълбоко в себе си може да не сме готови за революция в живота си, тези, които вярват в силата на астрологията, са убедени, че Космосът е подготвил уникален и необходим път за някои от нас. 

Астролозите посочват два зодиакални знака, които тази есен в периода на големите затъмнения - Слънцето и Луната. Те би трябвало да са готови да навлязат в нов живот. 

Кои са избраниците на Вселената, чийто живот е на път да се промени? 

Раците трябва да се доверят на интуицията си

Задават се финансови промени на хоризонта Първият зодиакален знак, който усеща вятъра на промяната в живота си, е Ракът. Зодия Рак може да очаква интересни събития през октомври и ноември, когато става въпрос за работата и финансите им. 

Тези промени няма да са тривиални, а значителни. Колелото на късмета им ще се завърти силно. Нещо повече, през есента Раците трябва да се доверят на интуицията си, тъй като тя може да доведе Рака до големи парични и професионални успехи. 

Ето защо в бизнеса тази есен зодия Рак трябва да се ръководи не само от главата си, но и от интуицията си.... Сърцето на Раците ще трепти и в любовен аспект. Есента е шанс за Раците да влязат в голяма, истинска любов! 

Козирогът ще затвори важни въпроси 

ТАзи земна зодия ще отвари нова глава в живота си. За Козирозите есента ще се окаже повратен момент. В момента в този зодиакален знак се случват много неща и може да ви се стори, че цари хаос. 

Това обаче ще се промени през октомври/ноември, когато всичко, което Козирогът е започнал, ще приключи. Зодия Козирог ще прекрати всички важни за тях неща и това ще ги подготви за нов етап в живота им. 

Ако Козирозите си мислят, че през тази година отново няма да им се случи нищо хубаво, може много да грешат, защото съдбата ще бъде много благосклонна към тях.

Можете да им се доверите: 5 зодии, които са най-добри в пазенето на тайни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Можете да им се доверите: 5 зодии, които са най-добри в пазенето на тайни

Автор Антония Михайлова