Автор
Евелин Попадийна

Истински късметлии: Две зодии ще срещнат сродната си душа още през следващите дни

Два зодиакални знака ще летят от щастие, защото са на път да срещнат сродната си душа. И това ще се случи още през следващите дни.

За представителите на тези две зодии се очертава щастлив месец, любовта им много скоро ще почука на вратата. Трябва да се отпуснат и да се наслаждават на това, което им се случва. 

Овен 
Истински късметлии! Ще се радват на внимание и ще получат много комплименти. 
За тези от вас, които са сами – отпуснете се, скоро ще срещнете половинката си!
Ако вече сте открили любовта на живота си, то очаквайте приятни изненади. Пригответе се за подаръци, романтични срещи и невероятни емоции! 

Октомврийски тароскоп за зодия Овен: напрежение и безсънни нощи
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Овен: напрежение и безсънни нощи

Автор Мира Маринова

Козирог
Астролозите обещават съдбоносна среща! Стрелата на Купидон ще ви прониже неочаквано – на работното място, в супермаркета или дори на някой светофар. Не се страхувайте да отворите сърцето си!
Съветът на звездите е да не бързате. Изчакайте, докато половинката ви реши да поеме инициативата. Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред! Захвърлете съмненията и се отдайте на любовта, есента ви предразполага.

В този красив месец се отдайте на емоциите, на любовта и грижата! Отделете повече време за себе си и половинката, наслаждавайте се на моментите и се освободете от стреса.