Автор
Ева Григорова

Уил Смит най-после проговори след скандалните разкрития на Джейда

През уикенда Уил Смит адресира скандалните разкрития на отчуждената съпруга Джейда Пинкет Смит относно брака им.

Припомняме, че миналата седмица Джейда сподели, че двамата с Уил всъщност са разделени от 2016-а година, което автоматично означава, че са поддържали лъжлива представа за отношенията си под светлината на прожекторите.

В имейл до New York Times, публикуван през уикенда, Уил коментира откровените лични признания на Джейда, включени в предстоящите ѝ мемоари, които носят името Worthy.

View post on Instagram
 

“Когато си бил с някого повече от половината от живота си, настъпва нещо като емоционална слепота“, каза той пред изданието. “И твърде лесно можете да загубите чувствителността си към техните скрити нюанси и фина красота.“

Смит също сподели, че разкритията “някак си са го събудили“, добавяйки, че съпругата му е била “по-издръжлива, умна и състрадателна, отколкото той е разбирал“.

Коментарите на актьора са по повод изявлението на Пинкет Смит, че двамата са били тайно разделени от седем години.

“Мисля, че докато стигнахме до 2016 г., просто бяхме изтощени от опити. Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че другият трябва да бъде“, каза тя по време на специално предаване на NBC News с Хода Котб.

“Обещах, че никога няма да има причина да се разведем. Ще се справим, с каквото и да е“, продължи тя. “Просто не успях да наруша това обещание.“

По време на интервюто си 52-годишната Пинкет Смит сподели защо тя и 55-годишният Уил никога не са говорили публично за състоянието на брака си преди това.

“Ние все още се опитвахме да разберем между нас двамата как да бъдем в партньорство и по отношение на това как да представим това на хората, разбирате ли? И ние не сме го разбрали все още” - каза тя.

Междувременно актрисата каза пред People, че в момента се опитват да обмислят как да продължат напред с техния 25-годишен съюз.

View post on Instagram
 

Отчуждената двойка сключи брак през 1997 г. и споделя две деца: син Джейдън, 25 г и дъщеря Уилоу, 22 г. Ул Смит има още един син Трей, на 30 г, с бившата си съпруга Шери Зампино.