Автор
Евелин Попадийна

Качествата, които една жена трябва да притежава, за да води мъжете за носа

Голяма част от жените успяват да се наложат на мъжете си – с инат и манипулативни техники. Но има жени, на които не им се налага да прибягват до такива техники. Тези жени притежават качества, които карат мъжете да ходят като кученца след тях. 

Осем женски качества, които трябва да притежавате, за да сте една от тях:


Самоувереност
Увереността е качество, което ще ви бъде полезно. Лоялността към вашите принципи и самочувствието вършат чудеса с мъжете. Една жена става неустоима в очите на обожателите си когато иска да го „завладее“.


Уязвимост
Инстинктът на мъжете да се грижат за уязвима жена събужда в тях чувството на защитник. Важно е да се чувстват като герои за избраницата си. Колкото и да се стремим към равенство, мъдрите жени трябва да позволяват на мъжете да се грижат за тях, дори пред обществото да са „железни дами“. Можете да го накарате да се чувства така с най-простото – „Мило, би ли отворил буркана с кисели краставички?“. 


Чувство за хумор
Мъжете оценяват, когато една жена се смее на шегите им, разбира се. Интересно е, че способността на жената да се шегува уместно я прави по-привлекателна и умна в очите на противоположния пол. А жена, която умее да улавя неговия сарказъм, е способна да го накара да се влюби до полуда. 


Внимание към детайла
Мъжете не са славят с това да забелязват малките детайли, а понякога и големите. Често се случва да пропуснат когато промените нюанса на косата си, маникюра или някоя нова дреха. Но за тях е важно вие да обръщате внимание на тези неща. Забелязвате новата му риза, направете комплимент колко му отива този цвят. Има нова прическа – изглежда страхотно. Няма как да остане безразличен към този сигнал, а и ще погалите егото му.

Невероятно, но факт: Цветът на очите разкрива произхода ви, проверете сами
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Невероятно, но факт: Цветът на очите разкрива произхода ви, проверете сами

Автор Антония Михайлова

Самоуважение
Време е да осъзнаете, че за да спечелите уважението на другите, първо сами трябва да се уважавате. Не бързайте да тичате след него, така ще го накарате да полудее. Мъжете забелязват това качество, а когато видят, че уважавате себе си, могат да разчитат и на уважение към него.


Стил
В много отношения мъжете са визуални, дори и да не обръщат внимание на детайлите, имат цялостна картина. Индивидуалният стил ще ви отличи от другите жени. Уникалността ви дава предимство в очите мъжа и имате много повече шансове от жена, която няма собствен стил.


Вашето мнение
Голяма част от жените се опитват да угодят на всички, освен на себе си, в стремежа си към обществено одобрение. Това обаче е огромна грешка. Една жена трябва да е индивидуална, да не се страхува да изразява мнението си, да отстоява позициите и вярванията си, дори да има риск някой да не ги одобри. Тези жени автоматично се превръщат в по-привлекателни в очите на мъжете. 


Граници
По природа мъжете са доминиращи: без да го осъзнават проверяват границите на жените. С въпроси от рода на „какво правиш, къде си, с кого си“ те разбират докъде могат да стигнат. Несъзнателно мъжете изпитват повече уважение към жените, които умеят да поставят ясни и точни граници. 


Съветът ни е да не се страхувате да изразявате себе си, да отстоявате позициите си и да поставяте граници. Не тичайте след мъжете, все пак вие сте плячката, накарайте ги да се борят за вас!