Автор
Антония Михайлова

По-млада от дъщеря си: Деми Мур в минипола прикова вниманието на модно ревю (Снимки)

Деми Мур, която на 11 ноември ще навърши 61 години, на външен вид може спокойно може да мине и за 30-годишна. 

Преди броени дни звездата бе гост на на партито на "Скиапарели" в Лос Анджелис, където беше поканена заедно с 32-годишната си дъщеря - Скаут Лару Уилис. На кадрите просто не може да се познае коя от двете дами е по-голяма на възраст.

Деми Мур с дъщеря си Скаут Уилис на партито на "Скиапарели"
Деми Мур с дъщеря си Скаут Уилис на партито на "Скиапарели"

Невероятно стройна и младолика не само по тяло, но и по душа, Деми Мур никога не е лишена от вниманието на фенове и папараци. Актрисата, която наскоро каза край на пластичните операции и премахна ботокса по лицето си, сега изглежда десетки пъти по-обаятелна и естествено красива, след като успя да се отърве от ужасите на пластичната хирургия.  

Може би е крайно време Мур да отвори курсове за това как да запазиш статута на секс икона както на 20, така и на 60-годишна възраст. Не е тайна, че през последните десетилетия звездата от "Призрак" е имала връзки с много по-млади от нея мъже, макар най-дългият ѝ романс с партньор с доста по-малък житейски опит от нейния да не ѝ донесе особено щастие. 

Деми Мур и дъщеря ѝ - Скаут Уилис, в компанията на артистичния директор на модна къща "Скиапарели" - Даниел Роузбери
Деми Мур и дъщеря ѝ - Скаут Уилис, в компанията на артистичния директор на модна къща "Скиапарели" - Даниел Роузбери

Да си припомним, че Аштън Къчър доведе Деми до алкохолна зависимост и сериозно изтощи психиката ѝ с постоянните си изневери. Трудно е да разбереш как можеш да изневериш на такава красавица, която освен природните си дадености и талант, искрено те обича. Но Мур успя да прекрачи миналото и сега блести все по-ярко от всякога с всяка своя следваща поява. 

Така на модното парти на "Скиапарели", на което, както отбелязахме вече, холивудската актриса се появи в компанията на дъщеря си Скаут Уилис, 60-годишната знаменитост за пореден път прикова вниманието върху себе си, както от страна на модните корифеи, така и на широката общественост. 

View post on Instagram
 

Черният плътен чорапогащник и високите бели ботуши с остри върхове визуално удължаваха и без това удивително стройните крака на Деми, а снежнобелият костюм с пола от марката Schiaparelli беше ушит сякаш специално за нея. Интересните кожени декорации във формата на обърната буква S и шармантният подгъв на полата, изработени от същия материал, хармонизираха с косата на актрисата и придаваха на визията ѝ смелост, съчетана с елегантна оригиналност и финес. Основният аксесоар на Мур беше чанта, чиито златни детайли много напомняха на човешко лице. 

Скаут Уилис изглеждаше много по-прозаично и семпло в черния си костюм. Звездната дъщеря дори изглеждаше многократно по-възрастна от майка си. Може би заради лошия избор на цвят или яркото червено червило? 

Деми Мур: ослепителна на 60 (видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Деми Мур: ослепителна на 60 (видео)

Автор Евелин Попадийна

По-важното обаче е, че жените искрено се радваха една на друга на компанията си. И за да подчертае близостта на връзката, визията на Скаут, подобно на майка ѝ, бе допълнена от креативна чанта. 

Нека да припомним, че преди време стана известно, че бившият съпруг на Деми Мур и баща на трите ѝ дъщери (Румър, Скаут и Талюла) - известният актьор Брус Уилис, се бори с нелечима болест, свързана с паметта му. От ден на ден състоянието му се влошава. Мур и порасналите деца на 68-годишния Уилис обаче продължава редовно да споделят фотографии от съкпоценните си моменти, прекарани до любимия им баща и бивш партньор. Снимките са потвърждение, че те винаги намират време да бъдат до Брус и в най-трудните дни от живота му, оказвайки емоционална и физическа подкрепа както на него, така и на настоящата му съпруга - Ема Хеминг, и двете му малки дъщери от нея.