Автор
Ива Петрова

Веселин Плачков припадна преди представление

Веселин Плачков е колабирал, докато е бил в Карлово. Това съобщи "Уикенд", базирайки се на информация от самия актьор. Актьорът припаднал малко преди да излезе на сцената за представление, пише още изданието.

Парамедиците, притекли се на помощ, поставили актьора на система директно в гримьорната му. "На 28 септември трябваше да играем с Марианка спектакъла ни "Невинни". Час преди началото ми стана много зле. Заради колапса ми веднага беше извикана "Бърза помощ" и докторите ми направиха вливка. Медицинският екип беше категоричен, че страдам от преумора и не бива да излизам пред публиката същата вечер", споделя актьорът пред репортер на медията.

"Категорично не се съгласих, защото залата беше пълна и нямах право да разочаровам хората. Като стъпих на сцената, никой от публиката не разбра, че доскоро съм бил в несвяст. 

На 27 октомври ще играем "Невинни" в Плевен - отново в разпродаден на 100 процента салон", уточнява още популярният артист и настоящ директор на театъра в Казанлък. 

По думите на екранният Джингиби от филма "Дякон Левски" става ясно, че в дните преди внезапно сполетелия го инцидент се е претоварил много, тъй като с любимата му Мариана правили ремонт вкъщи.

Няма да ги познаете! Мариана Попова и Веселин Плачков не приличат на себе си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Няма да ги познаете! Мариана Попова и Веселин Плачков не приличат на себе си

Автор Ива Петрова