Автор
Антония Михайлова

Джей Ло и Бен Афлек: Иде ли краят на звездния им романс

Вече няколко седмици из медийното пространство се прокрадва мълвата, че романсът между Дженифър Лопес и Бен Афлек е навлязъл в кризисен стадий, бележещ началото на края. "Масло в огъня" на слуховете, че звездната връзка е пред разпад, стана снимката, разпространена от папараци, показваща актьорът и бившата му съпруга – Дженифър Гарнър, да се прегръщат в кола. 

Явно въпросното фото е предизвикало ревност у Джей Ло, пораждайки известни съмнения за верността на любимия ѝ към нея. Според анонимен източник, близък до двойката, споровете между двамата напоследък ставали по-чести. По думите му латинодивата искала от Бен да ѝ отделя повече време и внимание. Информаторът твърди, че тя била обсебена от мисълта, че Афлек я лъже, че с бившата му са само приятели. 

Според източника тя дори стигнала дотам да си разменя съобщения с Дженифър Гарнър и това още повече нажежило отношенията между нея и Афлек. "Тя е твоя бивша съпруга с причина". Тези думи певицата си била позволила да извика на Бен Афлек, допълва още източникът пред OK! Magazine. 

Последно Дженифър Лопес и Бен Афлек са били забелязани заедно в автомобил, паркиран край Макдоналдс, където са отивали да си вземат неща за хапване.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2011 г.
Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2011 г.
View post on Instagram
 

Тогава актьорът бил видян да похапва сандвич, докато екзотичната му половинка стоически се въздържала от яденето на каквото и да било от заведението. Явно опитите на Лопес да контролира и възпира партньора си от страстта му към вредната храна, удряли на камък. 

А според коментатори моментите, в които папараци ги улавят напрегнати и в не особено добро настроение, напоследък зачестявали все повече. 

На 54 и перфектна по бански: Джей Ло спря дъха на всички с тези снимки
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

На 54 и перфектна по бански: Джей Ло спря дъха на всички с тези снимки

Автор Евелин Попадийна

Според неназования информатор пред OK! Magazine Бен Афлек отрича между него и Джей Ло да има каквото и да било напрежение. "Лопес е единствената жена за него, той просто се грижи за Гарнър заради децата им и историята, която имат заедно", обяснява той.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек