Автор
Веселина Петрова

След 20 години мълчание: Бритни призна за аборта от Джъстин Тимбърлейк, не е искал да стане баща

Бритни Спиърс разкри в мемоарите си, че е е забременяла от Джъстин Тимбърлейк и е направила аборт, когато е била само на 19. Това става ясно от книгата "Жената в мен", която ще излезе официално след броени дни. 

В изданието, откъс от което стана известен на медиите, певицата пише, че бременността ѝ е била "изненада", но не е била "трагедия". 

"Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм си мислела, че един ден ще създадем семейство. Просто се случи по-рано, отколкото очаквахме", споделя откровено Бритни, пише "Дарик".
 

View post on Instagram
 

"Но Джъстин определено не се радваше за бременността ми. Той каза, че не е готов да има дете, че сме твърде млади", продължава разказа си изпълнителката. 

"Сигурна съм, че хората ще ме намразят заради това, но аз се съгласих да не раждам бебето. Не знам дали беше правилното решение. Ако зависеше само от мен, никога не бих направила аборт. Но Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща", признава още Бритни. 

Спиърс е направила аборт в края на 2000-та година, а в книгата признава, че процедурата е била "едно от най-ужасните неща", които е преживявала. 

Източници споделят, че Джъстин Тимбърлейк е "притеснен" за излизането на мемоарите на Бритни. 

View post on Instagram
 

Джъстин и Бритни станаха двойка през 1999 г., докато все още бяха тийнейджъри и се разделиха през 2002 г. Тогава Тимбърлейк намекна, че Спиърс му е изневерила, но тази информация така и не бе потвърдена или отхвърлена от Бритни. 

Години по-късно Джъстин се извини публично на Бритни и каза, че има само топли чувства към бившата си половинка.