Автор
Ева Григорова

Още си пишат писма: Валерия натиска Евгени за близнаци

Пианистът Евгени и избраницата му Валерия, в която той се влюби във втори сезон на "Ергенът", все още са заедно. Макар и интересът към тях да стихна, макар и да се изговори и изписа много, че всичко е било за пред камерите и те не са заедно. Всъщност, оказа се, че не само са заедно, но и продължават да си пишат писма, както правеха и в шоуто и както пламна любовта им. 

View post on Instagram
 

Тази събота Евгени ще разкаже по-подробно за всичко около връзката им в "Търси се...". Отговори зрителите на bTV ще получат от първо лице тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. в „Търси се…“. Пред водещите Меги и Нели талантливият пианист ще признае, че с Валерия са много влюбени и отдадени един на друг. „Единствената трудност е връзката от разстояние, защото когато сте заедно, а след това, когато си вече без този човек, той много ти липсва“, ще сподели красивата Валерия. Самият Евгени пък ще признае, че вече е измислил начин как да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи. Валерия ще разкрие и една тяхна тайна – че двамата продължават да си пишат писма, както по време на предаването... „Оставям моето писмо някъде, за да го намери. После той на мен. Писмата не са спирали нито от моя, нито от негова страна“, признава тя. А Евгени ще сподели, че те са най-ценният спомен за тяхната любов и развитието на техните взаимоотношения.

View post on Instagram
 

Ти си най-страхотният мъж! Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш! Но пък не се знае – може да станат и три“, с усмивка и много любов ще се обърне Валерия към Евгени.