Автор
Евелин Попадийна

Модел разкрива тайната си маска за лице с три съставки

Моделът Джордън Дън реши да сподели рецептата за своята маска за красота. Една от най-търсените красавици разкри, че поддържа перфектната си кожа с маска, която съдържа само три съставки. С нейното ежедневие е трудно да поддържа кожата си перфектна1 без да прибягва до салони за красота, но е открила чудодейна рецепта, с която винаги да изглежда перфектно. 


Тайната съставка е куркума! Куркумата от мнозина е наричана супер храна, тя не само подобрява вкуса на ястията, но е и полезна! Диетолозите я препоръчват като хранителна добавка, защото има благоприятен ефект върху организма, а както стана ясно световни звезди я използват за грижа за лице и тяло.

Пред British Glamour Дън споделя: „Правя маска за лице у дома два пъти седмично“. „Смесвам кисело мляко, мед и няколко супени лъжици куркума – това е любимата ми подправка, защото има противовъзпалителни свойства и е страхотна за акне, вяла кожа и дори уморени тъмни кръгове под очите.“, добавя красавицата. 


Съветът ѝ е да внимавате с почистването на кожата след нанасяне на маската, защото по лицето могат да останат петна от куркумата, която има силен пигмент. 

3 лесни домашни подмладяващи маски за лицето с пролетни плодове
ЗДРАВЕ
Автор Ива Петрова

3 лесни домашни подмладяващи маски за лицето с пролетни плодове

Автор Ива Петрова