Автор
Ива Петрова

Никол от "Игри на волята" призна: Не може да се отърве от ухажори

Дъщерята на олимпийския медалист от Атланта 1996 Краси Дунев - Никол, гостува в официалния подкаст на екстремното риалити. И разкри, че след предаването свалячи са я накацали "като мухи на мед". 

"Имам доста обожатели, които ми пишат, но смятам, че в момента съм на такъв етап, където ако дойде е добре дошло. Но аз да тръгна да си търся - не. Сега искам да дам време на себе си, семейството и приятелите са ми достатъчни.", споделя гимнастичката. 

View post on Instagram
 

Никол разказа, че се чувства горда от това, което е постигнала, въпреки че не успя да влезе в основните племена и прекара повече от месец на Чистилището. Признава, че преди шоуто никога не е спала на палатка. И че в реалния живот не може да издържи повече от ден без паста и четка за зъби, шампоан и грим. 

View post on Instagram
 

Тя е свалила 8 килограма,здравословни проблеми не ѝ позволяват да регулира лесно теглото си. Най-тежки са били за нея хейт коментарите след “Игри на волята”, част които дори са я докарали до сълзи.  

В подкаста Никол разказа и за загубата на майка си, за петгодишната си връзка, приключила наскоро и за десетките обожатели, които търсят нейното внимание след формата.