Автор
Ева Григорова

Валят заплахи: Феновете бесни на Крум от „Игри на волята“

Феновете на „Игри на волята“ са бесни след последния епизод и не спират да обиждат един от участниците. Става дума за Крум, който се опитва да играе стратегически, но сам направи така, че никой пред малките екрани да не го харесва. 

Снощи той пренебрегна племето си и взе решение, което не беше съгласувано состаналите. Показа, че го е страх и предпочете да играе подло спрямо съплеменниците си. 

View post on Instagram
 

Във вчерашния епизод племето на „Амазонките“ се разпадна и останалите два отбора трябваше да си поделят останалите участници от жълтото племе. Крум взе решение към тях да се присъединят две жени, като силните момчета Момчил и Михаил остави за конкурентите. Той не пожела да събере братята Михаил и Радостин и категорично отказа да има мъже в племето, тъй като по-трудно би командвал. 

Минути след излъчването на епизода социалните мрежи прегряха от негативни коментари за футболния съдия. „Толкова просто и злобно момче не бях срещал скоро. Голяма излагация“, „Това е най-злобният играч. Мисли само за себе си, а другите да му вършат работата“, „Крум е най-жалкият страхлив мухльо“, са само част от коментарите по негов адрес. 

Ситнилска от "Игри на волята" се предаде: Ако можех да върна времето назад, пак бих си взела телефона
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

Ситнилска от "Игри на волята" се предаде: Ако можех да върна времето назад, пак бих си взела телефона

Автор Кристина Кирова