Автор
Кристина Кирова

Никол от "Игри на волята": Качих 10 кг от антидепресанти за 2 седмици

Никол Дунева, която отпадна от "Игри на волята" в снощния епизод, проговори за борбата, която води с килограмите от година насам. Дъщерята на Краси Дунев, която не прекара и ден извън Чистилището и така и не можа да влезе в някое от племената, приемала антидепресанти, заради които качила цели 10 кг само за 2 седмици и нищо не можело да ѝ помогне в битката с теглото. 

View post on Instagram
 

Чаровната Никол отнася критики в мрежата за външния си вид, необичаен за участник в "Игри на волята", и до днес, но до този момент нямаше думата, защото е трябвало да изчака момента, в който бъде излъчен епизодът с отпадането ѝ от играта. 

Пикантни тайни: Ето какви са отношенията между Моника и Елвиса след „Игри на волята“
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Пикантни тайни: Ето какви са отношенията между Моника и Елвиса след „Игри на волята“

Автор Ива Петрова

Както всеки играч, който вече не е в надпреварата, така и Никол бе поканена в официалния подкаст на "Игри на волята" с водеща Ива Иванова, известна като "Ивка Бейбе", да разкаже за преживяването си в шоуто и повече за себе си. Тогава Никол получи възможността да обясни, че се е сблъскала с често срещан сред жените проблем с щитовидната жлеза и яйчниците, което също допринесло за скорострелното качване на килограми. 

View post on Instagram
 

Благодарение на престоя си на Чистилището обаче тя се разделила с 8 кг, заради унищожителния глад. "Ядохме сурови раци и сурови миди преди да имаме огън. Беше много гадно. После момчетата откриха един изгнил портокал до скалите, който беше отвратителен, но си го разделихме и го хапнахме. Събирахме и кисели джанки от гората. Намерихме и растение до скалите, което имаше вкус на зеле. После си го нарекох морско зеле. А последните дни ядохме една кисела и неузряла смокиня", признава Дунева.