Автор
Евелин Попадийна

Как да определите възрастта на душата си и да разберете каква е нейната мисия

Душата на човека не се ограничава до настоящия му живот, а събира в себе си натрупания опит от всички прераждания. Тези преживявания формират нашето духовно развитие и всяка душа си има свой собствен път. Възрастта на душата може да се определи от датата на раждане, като това число отразява духовните ни характеристики. 


За целта трябва да се съберат всички числа от датата на раждана. Така ще получисло от 1 до 9, като ако получената сума е двуцифрена събирате двете цифри, за да получите едноцфрено число. Да вземем датата 29.01.1983. Събираме 2+9+1+1+9+8+3. Получаваме 33, след това събираме 3 и 3 и получаваме 6. Това е възрастта на душата.


Ето каква е мисията на вашата душа според числото:

Душа с число 1
Това е млада душа, която тепърва започва духовното си пътуване. Основната ѝ цел е да натрупа опит и е отворена за нови преживявания. Тези хора проявяват детска наивност в зряла възраст. Могат да бъдат несериозни и да се забъркват в авантюри. За тази душа е важно да анализира действията си и да се стреми съм самоусъвършенстване.


Душа с число 2
Тази душа е по-опитна, но все още млада. Вече е започнала духовното си израстване, в минали животи такива души са търсили своето място в света, усвоили са умения за общуване и самостоятелност. В този живот задачата им е да укрепят комуникативните си умения, да се научат да са по-дипломатични и да взаимодействат по-добре с околните.


Душа с число 3
Млада душа, но с богат опит. Тя е преминала през първите два етапа на духовно развитие, свързани с „Аз“ и „Отношенията“. Приблизителната възраст на тази душа е около 150-200 години.  Тези души притежават творчески потенциал, изпитват нужда да споделя таланта си и да се изразяват публично. Ценят отношенията и прекарват време с приятелите си, трудно им е да бъдат сами и не понасят изолацията.


Душа с число 4
Зряла душа – възраст между 200 и 300 години. Натрупали са значителен опит и притежават отлична интуиция и изобретателност. На това ниво душите могат да споделят своите знания с другите. Способни са да станат добри учители и имат желание да променят света в положителна насока. Ако душата ви е четворка, трябва да се концентрирате върху собственото си развитие и да станете експерт в областта си.

 

Душа с число 5
Още по-зряла, възраст – около 500 годни. Тези души вече са преминали през преживявания, свързани с „Аз“, „взаимоотношения“, „общество“ и „наставничество“. На този етап от духовното развитие се появява желание за разширяване на хоризонтите и фокусиране върху желанията на другите. Чувстват се щастливи, когато могат да помогнат на другите. Нетърпеливи да откриват нови места и да изучават задълбочено области, които ги интересуват. Това им помага да разширят кръгозора си.


Душа с число 6
Тази душа е много зряла, на 600-700 години. Хората с това число на душата имат дълбока мисия и голям интелект. Те винаги действат разумно и спокойно, дори от ранна детска възраст. Тези души са преродени духовни наставници. Стремят се не да трупат знания, а да ги предават на другите. Умеят да развиват способностите на другите и им помагат да разгърнат потенциала си.


Душа с число 7
Изключително мъдри, на около 1000 години. Притежават увереност и способност ясно да дефинират целите си. Опитът натрупан от предишни животи, ги прави по-уверени в себе си. Задачата им е да развият своя интелект и да го използват за полезни цели. Те са изобретатели и творци. Отлично развиват собственото си мислене и мисленето на другите, разпространяват сложна информация и я внедряват в света.


Душа с число 8
Тези души са над 1000 години. Благодарение на предишните им прераждания са голяма загадка за околните. Те имат уникален начин на мислене, но често предпочитат самотата. Тяхната цел е себепознание и дълбоко разбиране на света. Възприемат живота като непрекъснат процес на учене и се стремят към по-високи форми на духовно развитие.


Душа с число 9
Деветата степен на духовно развитие характеризира старата душа. Нейната възраст не може да бъде точно определена, тъй като тя завършва своя цикъл от прераждания. Мисията на тази душа е да служи на обществото и да се отдаде на света. Тези души често избират професии, свързани с оказване на помощ на околните – психология, езотерика, религиозни учения, медицина. Силната им интуиция привлича хората и са в състояние да помогнат на другите да преодолеят трудностите и страданието си. След общуването с тях хората се чувстват вдъхновени!

Невероятно, но факт: Цветът на очите разкрива произхода ви, проверете сами
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Невероятно, но факт: Цветът на очите разкрива произхода ви, проверете сами

Автор Антония Михайлова