Автор
Ива Петрова

Истина е: Щракнаха за първи път Венсан Касел с новото му младо гадже!

Венсан Касел изглежда потвърди връзката си с бразилския модел Нара Баптиста, по време на пътуване до Рио де Жанейро в петък. 56-годишният френски актьор се възползва максимално от жарките лъчи и вече е щастлив, само шест месеца, след като се раздели със съпругата си Тина Кунаки. 

Венсан сияеше, докато се разхождаше по пясъка, преди да се потопи в морето с новото си младо гадже. 27-годишната Нара показа впечатляващата си фигура в оскъдни кафяви бански. От папарашките фотоси личи, че двойката си прекарва чудесно.

Венсан сподели многобройни снимки и видеоклипове от пътуването си, включително селфи, към което той надписа: "Просто искам да бъда щастлив... аз съм“. Докато Нара отговори: "Amor“, което на италиански означава "любов". 

Смята се, че Венсан и съпругата му Тина, които се сдобиха с дъщеря Амазони през април 2019 г., са се разделили, след като той изтри всички следи за нея от социалните си медии. Източник също каза ексклузивно пред DailyMail.com, че двойката е на път да се разведе, казвайки: "Те се разделиха преди седмици. Тина е с разбито сърце."

 През април френският актьор внезапно изтри всички снимки на Тина на фона на яростни спекулации, че двойката се е разделила след петгодишен брак. Венсан сключи брак с Тина през 2018 г., две години след като се заговори, че двамата имат връзка.