Автор
Ева Григорова

Светлана Гущерова изненада последователите си с настолната си книга

Светлана Гущерова изуми последователите си в Инстаграм, като показа книгата, която чете в момента - "Математика за феите". 

View post on Instagram
 

Творбата представлява вдъхновен и свеж прочит на житейския път на една изключителна жена от първата половина на XIX в. – талантливата мате­матичка Ада Байрон, дъщеря на английския поет Джордж Байрон. 

Любопитен детайл от житието на една от най-известните жени в точните науки е, че също като Гущерова е била многодетна майка. С тази разлика, че Светлана ѝ води с един наследник. 

Ако трябва да съдим от сторито на моделката, изглежда, че въпреки грижите за четирите ѝ деца, все пак ѝ остава свободно време, за да се потопи в емоционално наситения роман за Ада, графиня Лъвлейс по мъж, наричана още Чародейката на числата. 

Паралелно с това Гущерова загатна тези дни, че модният ѝ бранд подготвя специална колекция за талантливи гимнастички. Преди време Светлана Гущерова показа автопарка на семейството, който веднага бе оценен от последователите ѝ на милиони левове. 

View post on Instagram
 

В задния двор на Гущерови са паркирани две от най-луксозните лимузини на немски автомобилен концерн. Цената само на една такава е над 400 хиляди лева. Любопитен факт е, че Светлана е оборудвала и децата си с детски електрически коли от същата марка и модел, като една такава се продава за цена над 2000 лева.

Гущерова се похвали с автопарка си за милиони (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Гущерова се похвали с автопарка си за милиони (СНИМКА)

Автор Ева Григорова