Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, ноември ще ви залее с вълна от успехи

Скъпи Везни, звездите през ноември имат нещо наум за вас, което ще ви зарадва. Трудното начало на месеца ще бъде заменено от положителни събития през втория десетдневен период, до голяма степен свързани със семейството, собствения ви дом и някои радостни промени. По-младото поколение на семейството ще се нуждае от вашата подкрепа, включително финансова. 

Бъдете готови нещата да се развият много по-различно от това, което първоначално сте планирали. И резултатът ще бъде съвсем различен. Ако сте направили всичко както трябва, късметът ще е на ваша страна – очаква ви вълна от успехи. В професионален и финансов план ще имате много възможности, така че ако искате, ще можете да намерите решение на всеки въпрос и да постигнете всякакъв резултат. 

През ноември ще трябва да действате изключително внимателно. Възможно е сега да се наложи да поправите собствените си грешки и недостатъци. Ще бъде особено трудно за онези, които не знаят как да признаят, че някъде са сгрешили. Основното нещо е внимателно да наблюдавате ситуацията и да коригирате поведението си, да се учите от грешките си и да формирате нов план за действие. 

Здравето като цяло ще е наред, но не допускайте голямо физическо натоварване, тялото ви не е готово за това сега. Почивайте повече. 

Интересно време за необвързаните представители на знака: звездите ви гарантират много романтични моменти, в един от които можете да срещнете сродната си душа. Бъдете смели, ако трябва направете вие първата крачка. Съвет към Везните: не очаквайте услуги от Съдбата, действайте сами.