Автор
Евелин Попадийна

Жените от тези зодии не са използвачки, биха се омъжили и за най-големия бедняк

От години се гради едно погрешно мнение в обществото, според което всички жени са меркантилни. Да, наистина е трудно да се срещне жена, която не се интересува с каква кола ще дойде мъжът на първа среща или каква е квадратурата на апартамента му и в кой район е. За жалост, през последното десетилетие светът е устроен по този начин. 

Има обаче жени, които не се интересуват от финансовото състояние на мъжа, те са от определени зодиакални знаци. Ето кои: 


Везни
Те са доста благоразумни, нежни и мили. От мъжа до себе си очакват подкрепа и помощ, които не са свързани с материални възможности. Представителките на тази зодия не обръщат внимание на това колко получава техният избраник. С тяхната духовна подкрепа са готови да мотивират мъжа си за нови постижения. Не са изискващи, а по-скоро вдъхновяващи, което влияе благоприятно за финансовото състояние на мъжете. 


Рак
Тези жени са готови да печелят повече от мъжете си, без да се оплакват. Но очакват мъжът до тях да им е напълно отдаден – духовно и физически. Раците са твърде любящи, затова тези дами са готови да се грижат за финансите в семейството, но в замяна очакват абсолютна отдаденост. 

За съвършена кожа: Грижа за лицето според лунния календар
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

За съвършена кожа: Грижа за лицето според лунния календар

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Козирог
В повечето случаи тези жени не са сладки спътници, а партньори. Те притежават смелост, постоянство, делови хъс и остър ум. За тях парите са цел, стремеж, но не ги очакват на готово, а работят усилено за тях. Когато жената Козирог знае, че има свои средства, които е спечелила сама, щастието ѝ е неописуемо. 


Овен
Женската половина на зодия Овен не се интересува от финанси. За жените от този знак парите не правят човека, за тях по-важно е духовното сливане и взаимната симпатия. Овните винаги имат пари, дори да не правят нищо, просто ги намират. Следователно, нямат проблем с парите и не изискват това от мъжете.