Автор
Евелин Попадийна

Кои зодии са Ангелски и кои Демонични?

Във всеки от нас живеят ангели и демони, въпросът е кои надделяват? Сега ви издаваме ангелските и демоничните зодии, а вашата каква е?


Везните са най-чистата зодия! Те са верни и не губят контрол, дори и в най-лошите ситуации. Те виждат красотата във всички неща и са на мнение, че животът е твърде кратък, за да се тревожим за дреболии. Ако излизате с представител на тази зодия, сте голям късметлия, защото те умеят да внасят баланс в живота на хората и са доста грижовни. 


Ако си търсите истински приятел, насочете се към някой Телец! Хората, родени под този знак, имат чисто сърце и не вредят на другите. Харесват да виждат усмихнати лица, защото това ги кара да се чувстват добре!


Рибите живеят в свой собствен свят. Те са изключително щедри, обичат да подкрепят и да се грижат за близките си. Склонни са да се тревожат, когато другите хора не отвръщат на чувствата им. Но винаги стигат до извода, че няма смисъл да обръщат внимание на подобни неща. Те умеят да прощават, но рядко забравят нанесената им вреда!


Стрелец – те символизират любовта! Умеят да карат хората да се усмихват и да се чувстват добре. За тях любовта е силата, която кара света да се върти. Най-много мразят лицемерието, затова ако решите да не сте искрени с тях, се гответе да видите истински дявол. 


Водолей – зодията на истинската доброта! Водолеите имат сърце, което е готово да помогне на всички около тях. Умеят да привличат хора и обичат да ги виждат щастливи. Единственото дяволско в тях е огромното им сексуално желание.


Близнаците понякога могат да бъдат добри, но понякога и много лоши! Тези хора са ангели, които се борят с вътрешните си демони. Понякога се държат като светци, а понякога са най-лошия кошмар. Носят изключително силна положителна енергия и заразителна усмивка. 
 


Лъвовете са щедри, приятелски настроени, подкрепящи и спокойни натури. Но ако ги нараните, всичко това изчезва за секунда. Те много добре знаят как да се защитят, така че ако ги нараните, се подгответе за огромно отмъщение. Внимавайте с тях!


Раците са сравнително спокойно, но има едно „но“! Ако им направите нещо лошо се превръщат в звяр! Имат своите възходи и падения, но ненавиждат лъжата. Ако Рак ви хване в лъжа, по-добре се скрийте, защото ако ви открият ще разберете какво е Ад.


Девата е много приятен човек. Не позволявайте на измамната външност да ви заблуди – извадите ли лошата им страна, ще съжалявате.


Овен – душата на всяка компания! Независимо дали става дума за измама, клюка или предателство, те го правят като професионалисти – без да им мигне окото! 


Определението за Козирог е „ходещ проблем“! Категорично отказват да правят добро, защото да правят лоши неща е много по-интересно. Това ги кара да се чувстват живи!


Скорпионите горят, сякаш току-що да излезли от ада. Добрите дела не са им сила, за тях важно е първо да задоволят собствените си желания! Сексуалното им влечение е изключително силно. Ако излизате със Скорпион, бъдете готови за страхотни емоции и голямо забавление!

Жените от тези зодии не са използвачки, биха се омъжили и за най-големия бедняк
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Жените от тези зодии не са използвачки, биха се омъжили и за най-големия бедняк

Автор Евелин Попадийна