Автор
Антония Михайлова

Кралица Летисия шокира публиката: Къде отиде предишният ѝ чар?

Испанките винаги са били смятани за едни от най-магнетичните жени в света. Достатъчно е да споменем Пенелопе Крус или новоизгрялата звезда Естер Експозито. Но кралицата на държавата също може да влезе в упорита битка за титлата на най-красивата жена в Испания.

Със сигурност много мъже могат само да си мечтаяг за съпруга като Летисия - винаги стилна, фина, естествено красива и усмихната, тя отдавна диктува модата в цяла Европа. В гардероба си кралската особа умело съчетава скромни и семпли тоалети със скъпи и висококачествени материи, но очевидно тя гравитира повече към лукса - сватбата ѝ с Филип VI стана една от най-пищните в света - само сватбената рокля на Летисия струваше на кралската фамилия 8 милиона долара.

Сватбата на принц Филип и принцеса Летисия през 2004 г.
Сватбата на принц Филип и принцеса Летисия през 2004 г.

Но изглежда, че кралят продължава да не пести нищо за своята любима - 51-годишният монарх не е позволил досега половинката му да излезе публично два пъти с един и същи тоалет. Тя винаги се появява в обществото, облечена модерно и елегантно, а за светски събития избира най-стилните тоалети, подбрани с вкус и усет към естетиката. 

Красива и величествена: Испанската принцеса Леонор се появи за първи път във военна униформа
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Красива и величествена: Испанската принцеса Леонор се появи за първи път във военна униформа

Автор Антония Михайлова

Нека обаче да припомним, че невинаги Летисия е била обожаваната и желана кралица, каквато е днес. Преди да стане кралица, Летисия работи като журналист, но както се казва, любовта не познава прегради, и сърцето на настоящия ѝ съпруг, тогава още принц, забива лудо по нея.

Принцеса Летисия и принц Филип през 2003 г.
Принцеса Летисия и принц Филип през 2003 г.

Вчера кралската двойка присъства на събитие, посветено на награждаването на пожарникари и спасители, участващи в гасенето на горските пожари, които бушуват на остров Тенерифе от средата на август. 

Общественото внимание обаче беше по-силно привлечено не толкова от самото събитие, колкото от безрадостният външен вид на Летисия. Някои от коментаторите в социалните мрежи дори отбелязаха "очевидно състареното лице на кралицата, което за разлика от друг път, сега не предизвикваше обичайната наслада сред публиката". 

Кралица Летисия Ортис
Кралица Летисия Ортис

В тъмносиня рокля на дипли, която от време на време Летисия трябваше да придържа с ръцете си, тъй като тъканта залепваше по тялото ѝ, монархът изглеждаше уморена и изтощена, коментират медийни наблюдатели. Заради неуспешния стайлинг си проличаха и сивите ѝ корени, а гримът ѝ изобщо не придаваше свежест. Дълъг велурен клъч в същия тон се сливаше с образа и сякаш пречеше на кралицата да запази спокойствие, допълват модните критици.

Единственият забележителен детайл бяха сребристите обувки на нисък ток, които не само отговарят на последните тенденции в модата, но и ефектно подчертават невероятно стройните глезени на Летисия. 

Кралица Летисия
Кралица Летисия

Надяваме се, че това е само еднократен неуспех за кралицата, след който тя отново ще се върне към призванието си да радва, вдъхновява и изненадва. 

Все пак трябва да признаем, че Летисия изглежда зашеметяващо за годините си и че продължава да бъде перфектният пример за подражание от страна на дъщерите си, които от ден на ден заприличват все повече на красивата си майка. А тя не спира нито за миг да кара съпруга си да се влюбва в нея още повече. 

Кралица Летисия и крал Филип VI
Кралица Летисия и крал Филип VI