Автор
Ева Григорова

Коалиция, ама друг път: Всички скочиха срещу Цвети, Крум се покри

Почти до ръба на нервна криза докараха "Гладиаторите" шампионката по калистеника Цвети Станева след съвета край огъня в снощния епизод. И главните виновници за скандала са Виолета и Рълев, които категорично се обърнаха срещу къдрокоската и я нападнаха безпощадно. Тя от своя страна не получи защита от никого и трябваше да отговаря на словесните нападки сама, като накрая просто се оттегли. 

След зашеметяващата победа на "Старейшините" в снощната битка, "Гладиаторите", макар и в момента да са в Резиденцията, бяха в помрачено настроение, защото трябваше да отидат на съвет, в който да изберат кой ще е следващият, изправен пред борба за мястото си в шоуто. 

Племето номинира Цвети, която от няколко епизода насам е като трън в очите за повечето "гладиатори" и най-вече за Виолета и съответно нейната коалиция. Основна причина за напрежението несъмнено е фактът, че шампионката по калистеника е избрала да играе с Крум и Калоян, които обаче не само че не успяват да я опазят, но дори и не си правят труда да я защитят, когато всички останали я нападат. 

След съвета Цвети продължи да отнася груби критики от страна на Виолета, която за пореден път демонстрираше прекомерно самочувствие и арогантност. И не спираше да повтаря, че не е съгласна с начина, по който играе. Цвети направи опит да се защити, но накрая се отдели в стаята си и поплака, преди Калоян да се опита да "замаже положението", като я посети, за да я успокои. От друга страна, устатият Крум, който по принцип не пести думите си за нищо, не направи дори и най-малък опит да защити Цвети, въпреки че играят в коалиция.