Автор
Ева Григорова

Еха: За малко Меган да стане футболна съпруга

Оказва се, че Меган Маркъл всъщност е можела да има доста различен живот и дори е била поканена на романтична среща от тогавашния играч на Челси Ашли Коул.

В крайна сметка обаче тя стана херцогиня на Съсекс, сключвайки брак с принц Хари през 2018 г. В момента те живеят в Монтесито, Калифорния, с двете си деца - принц Арчи и принцеса Лилибет.

Ашли харесвал доста Меган и дори я преследвал за среща. Тя била изкушена от предложението да излезе с футболиста, но журналистката Кейти Хинд я убедила да му откаже.

Откъде знаем ли? Самата Кейти разкри интересната подробност от миналото на Меган. Кейти споделила с бъдещата херцогиня на Съсекс, че Ашли е известен с това, че е изневерявал на партньорките си. Репортерката призна, че 10 години по-късно тя все още се чуди “какво би станало, ако“ и се пита какво би се случило, ако не беше предупредила Меган.

“Моментът, в който казах на тридесетгодишна американска актриса, която току-що ми беше доверила, че е преследвана от известен британски футболист, да се пази от него,“ пише Кейти в Daily Mail.

Тя допълни, че вероятно нещата щяха да са много различни, ако беше насърчила Меган “да отиде на тази среща и да се пробва като футболна съпруга“. Тя предположи, че дори е било възможно Меган и Ашли да са се оженили.

Кейти добави: “И ако се бяха оженили дали принц Хари щеше все още да е работеща кралска особа тук, в Обединеното кралство, ценен и популярен член на семейството, близък до баща си Чарлз, брат Уилям и снаха си Кейт ?"

“Дали щеше да е възобновил връзка си с някоя от бившите си, Челси Дейви или Кресида Бонас, или да е срещнал някоя нова и сега да се е установил в двореца Кенсингтън или в Уиндзор с новото си семейство?“ - пита се тя.