Автор
Ева Григорова

Порасналият чаровник: Синът на Алисия се похвали с първото си гадже (снимка)

Порасналият син на Алисия - Валери Божинов-младши, вече е истински чаровник и се е научил как да омайва момичетата. А доказателство за това е първото гадже на наследника на футболиста и фолкдивата. Той самият се похвали със стори в Инстаграм, в което е отбелязал и дамата на сърцето си - Ивет. 

View post on Instagram
 

Не е известно откъде се познават двамата, а също и в каква посока е поела красавицата в живота. Тя е със заключен профил в социалните мрежи, но от снимката изглежда е наистина хубаво момиче. Валери определено има добър вкус. 

16-годишният Божинов не си пада толкова по светлината на прожекторите и вместо това се е съсредоточил върху спортната си кариера. Любимата му явно отлично разбира това и му е подарила скъпи бутонки с пожелание за много бъдещи успехи. Лично той се похвали с новата си придобивка на стори, като благодари специално на половинката си. 

Това е първото признание от страна на Божинов-младши за връзката му с красивата Ивет Кочова, която очевидно също обича спорта. Младата дама доста прилича на майка му Алисия, която засега изостава от сина си и не е обявила гадже публично.