Автор
Ева Григорова

Анита разкри цялата истина: Защо се разделиха с Рачков и чуват ли се все още

Една от най-обсъжданите родни двойки - Димитър Рачков и Анита Димитрова, се раздели преди няколко месеца, с което предизвика вълна от коментари. Повечето от които изразяваха твърдението, че се очакваше точно така да се случи, заради голямата им възрастова разлика. Дори самият актьор подтвърди, че връзката му с Анита е приключила, като не даде никакви подробности, единствено сподели, че раздялата им е била съвсем цивилизована - без драми и излишни циркове. 

View post on Instagram
 

Още когато се събраха през 2020-а, се заговори усилено, че любовта им няма да просъществува дълго, че близките на Рачков не харесват Димитрова и че тя е с него само заради финансовите му възможности. Той от своя страна не обръщаше никакво внимание на писанията в мрежата и обсипваше красавицата със скъпи подаръци и любов. 

Към днешна дата Анита работи като брокерка и изглежда, че подобно на актьора, е продължила напред. И докато той намекна, че има жена до себе си, тя не споменава дали е открила любовта отново. Но проговори за раздялата си с Рачков и сподели, че се гордее с нормалния начин, по който двамата са приключили връзката си. А причината за краха в отношенията им било несходството в характерите им. Много пъти си дали шанс, време, но любовта им така и не потръгнала. 

View post on Instagram
 

Анита споделя, че към днешна дата не се чуват и не поддържат никакъв контакт. А Рачков загадъчно обяви, че "щастието обича тишината" и не даде повече подробности за любовния си живот.