Автор
Ива Петрова

Анита на Рачков призна за мъката след раздялата

Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, сподели за мъката и трудностите, които е изпитала след раздялата си с комика.

"Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но благодарение на хората, които ме подкрепиха, и, разбира се, на себе си успях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива", казва тя пред "България днес".

View post on Instagram
 

Да припомним, че 23-годишната блондинка делеше общ покрив с 50-годишния Рачков повече от три години. Двамата се разделиха официално, като новината за края на връзката дойде единствено от актьора, докато Анита реши да запази мълчание.

Плеймейтката сподели как се е чувствала по време на този тежък за нея период, като заключава философски: "Така е трябвало да стане! Хората се разделят и събират, живот!".

View post on Instagram
 

"Болката, която изпитвах при раздялата с Димитър, беше силна, но и чисто битово за мен беше трудно - трябваше да си намеря жилище, освен това и нова работа. Справих се с всичко и съм горда от себе си, защото започва нов етап от живота ми. Сякаш съм преродена", допълва Анита, която днес наистина изглежда преродена и по-щастлива от всякога, тъй като има и нова работа.

"Работих и в банка. Не беше моето нещо, прекалено статично ми се струваше там. Аз съм динамичен човек, вълнуват ме предизвикателствата и не обичам да стоя на едно място, искам да се развивам. С това брокерството ме спечели. Харесвам неща, които нямат таван, искам да съм най-добрата", казва още амбициозната красавицата.

В свободното си време Анита гледа филми за финансовия свят, но отделя време и за българските като "София вкъщи", който в момента се излъчва по bTV, чийто сюжет се върти именно около брокерската тематика.

View post on Instagram
 

Четете още: Бременната Ралица Паскалева ще води "Игри на волята"?