Автор
Ива Петрова

Елена от "Ергенът" върти любов с двойник на Антонио Бандерас

Хубавата Елена се размина на косъм от победата в последния сезон на романтичното риалити "Ергенът", но пък успя да спечели симпатиите на зрителите. Е, явно е било за хубаво, тъй като не мина много време след края на шоуто, и тя успя да си намери ново гадже. 

Припомняме, че с него чаровната интелектуалка се похвали пред последователите си в социалните мрежи още през август. Наскоро пък някои от тях дори го оприличиха не с кого и да е, а с екзотичния красавец Антонио Бандерас.

"Прилича на Антонио Бандерас!", отбелязват почитатели на остроумната брюнетка под снимка, на която тя танцува с любимия си. С публикуването на кадрите Елена категорично потвърждава слуховете, че до нея наистина има нова мъж. Този път фотосът, който редакторката сподели, показва лицето на гаджето ѝ от близък план, и се оказва, че той наистина има невероятна прилика с холивудската звезда.

"Открих мъж, който след едно приключенско лято, в което нямах възможност да се погрижа за растенията в дома си, трябваше да ги спасява наесен", издава как се е стигнало до пламенната среща с въпросния господин омайната Елена.

View post on Instagram
 

Очарована от грижовността на двойника на Бандерас, тя заключава: "За мен такива случки обясняват много, но ще добавя само, че е страхотен танцьор".

Романтичните фотоси са направени по време на сватба на приятели на влюбената двойка. Докато танцува със своя партньор, риалити звездата изглежда замечтана и навярно самата тя си представя, че танцува на своята сватба. А защо пък не. Може би скоро ще видим и нея в ролята на щастлива булка.

Ето го мъжа до хубавата Елена от втория сезон на "Ергенът"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето го мъжа до хубавата Елена от втория сезон на "Ергенът"

Автор Ива Петрова

Докато някои оприличиха новия мъж до Елена на Бандерас, други уверено заявиха, че той е много по-готин от Ергена Евгени. "Евгени се показа в предаването като самовлюбен и въздух под налягане", гласи един от коментарите.

Безразлични към красивата двойка не останаха и някои от другите участнички в третия сезон на риалитито, с които Елена успя да създаде топли приятелства. Ирина, Пам и Лия също изразиха радостта си да видят Елена щастлива до новата си любов. 

View post on Instagram