Автор
Ива Петрова

След скандала: Ето какво обясни Вики Терзийска за случилото се в студиото на Петя Дикова

Певицата Вики Терзийска, която бе седмичен коментатор в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви, помоли водещите в началото на ефира да се разясни скандала, който се заформи около нея и Петя Дикова.

В медиите се появи информация, че дъщерята на Сашо Диков е свалена като водеща на "Тази неделя" след гостуването на Вики Терзийска с децата ѝ през пролетта. 

View post on Instagram
 

"Мили съвършени дами, за разлика от вас, аз съм една обикновена жена. Вкъщи понякога плачем, понякога се сърдим, понякога и крещим - да си призная честно, но всички много се обичаме. Радвам се, че вие имате съвършени семейства, но когато пишете в социалните мрежи и обиждате деца - това не ви прави чест.", каза Терзийска, пише "Факти".

Също така не ви прави чест да коментирате моята приятелка и колега Петя Дикова, която сама е избрала да промени позицията си в Би Ти Ви, защото и тя има две малки деца и иска да се грижи за тях. И мисля, че и ръководството на Би Ти Ви трябваше да се застъпи за Петя, защото вървят фейк новини", каза още Вики Терзийска в телевизионното си обръщение.