Автор
Ева Григорова

Палавата руска инфлуенсърка: Изневерих на мъжа си, сега живея със сина му (СНИМКА)

Марина Баламашева, руска инфлуенсърка вече доста години живее с доведения си син, след като изневери на съпруга си с него. 

Тя е на 37 години и има две деца от 23-годишния Владимир Шавирин. Преди това тя е била съпруга на неговия баща - Алексей Шавирин. С изоставено и разбито сърце, 47-годишният баща е оставен да се грижи за петте деца, които той и Марина осиновиха заедно. 

View post on Instagram
 

Владимир е отгледан от Марина от седемгодишна възраст. През годините презреният Алексей даде няколко пламенни интервюта и изля мръсотията на нестандартния любовен триъгълник. 

Алексей каза: „Те не се срамуваха да правят секс, докато бях вкъщи. Бих ѝ простил изневярата, ако не беше синът ми… Тя тичаше към леглото на сина ми от спалнята ни, когато спях. След това тя се връщаше и лежеше в леглото с мен, сякаш нищо не се е случило." 

Двойката живее в Краснодар. В профила си в Instagram Марина описва Владимир като притежаващ „най-очарователните сини очи в света“. Въпреки това тя играе и ролята на родител, като му се кара, че е "тромав", докато бута количката на дъщеря им, или го отхвърля, когато изглежда, че не може да се задържи на добре платена работа. 

View post on Instagram
 

Балмашева изкарва парите си изцяло от социалните мрежи. Тя също така разказа как е настояла за предбрачен брак, така че да запази всичките си пари и имущество в случай на развод с новия си съпруг.

Милионер търси асистент, който да пътува с него по света срещу заплата, а вие може да сте правилният човек
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Антония Михайлова

Милионер търси асистент, който да пътува с него по света срещу заплата, а вие може да сте правилният човек

Автор Антония Михайлова