Автор
Евелин Попадийна

Перфектният завършек: Трендовете в бижутата през есен 2023

Облеклото винаги разказва история, но бижутата са много по-индивидуални и лични. Чрез тях можете да създадете характерен за вас образ или да изберете аксесоар, който да носите постоянно и хората да започнат да ви свързват с него. Например, диадеми, брошки, висящи обеци, големи колиета или гривни. Чрез тях можете да изразите себе си, индивидуалността си и да затвърдите стила си. Това обаче не значи, че не трябва да се съобразявате с модните тенденции при бижутата. Хубавото при тях е, че можете да експериментирате, да наслагвате, да комбинирате различни материали.


Професионалистите съветват новите купувачи да започнат с класиката – шипове, златни халки, изящни верижки, след като изградите основата можете да започнете с модерните бижута. Най-добре е да се насочите към такива, които са качествени, но на достъпна цена, защото тенденциите често се променят.


Представяме ви най-големите тенденции в бижутата за есента на 2023 г.:

Перли
2023 е годината на перлените бижута! Наблюдаваме нарастване на популярността на перлите във всички форми и размери. Независимо дали търсите ефектно изящно изделие, или нещо по-изтънчено, има опция с перли! От класически колиета и падащи обеци до модерни стилове в съчетание с халки, перлените бижута са идеалният начин да добавите нотка вечна елегантност към външния си вид. Ако искате да допълните колекцията си от бижута, разгледайте тези с перли, изключително модерни за есенните тоалети.

Най-актуалните цветове за есен 2023
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Най-актуалните цветове за есен 2023

Автор Евелин Попадийна

Сребро
Да, в последните години златото е на почит, но с новите колекции това е на път да се промени. Тази година дизайнерите залагат на сребърни елементи, от маншети до големи геометрични обеци. Разгледайте сребърните бижута, ще останете приятно изненадани!


Изящни обеци
След години на деликатни и изискани бижута, особено обеци, е време нещата да се променят! Тази година всичко свързано с геометрични фигури е много популярно. Позволете си да експериментирате, този тип бижута са перфектен завършек на всяка визия.