Автор
Евелин Попадийна

Аутопсията на Матю Пери е „неубедителна“, ето какво се случва с тялото му

Служителите от полицейското управление на Лос Анджелис са се отзовали на сигнал малко след 16:00 ч. местно време в събота. Открили тялото на Матю Пери в джакузито.


В изявление за списание People семейството на Пери заяви: „Съкрушени сме от трагичната загуба на любимия ни син и брат… Матю донесе толкова много радост на света, както като актьор, така и като приятел… Всички вие означавахте много за него и ние оценяваме огромния изблик от любов.“


Причината за смъртта на актьора все още не е определена, първоначалните резултати от аутопсията са неубедителни. Преди да се направи заключение, са поискани допълнителни изследвания, включително токсикологичен доклад.


В доклада, публикуван от съдебния лекар се казва, че въпреки че официалното заключение няма да бъде публикувано до няколко седмици, тялото на Матю е готово да бъде предадено на близките му.
 


Той беше номиниран за „Еми“ за ролята си в „Приятели“. Сериалът се излъчваше в продължение на 10 години, а през 2021 г. актьорите отново се събраха на екран.


В мемоарите си, Friends, Lovers, And The Big Terrible thing: A Memoir (Приятели, любовници и голямото ужасно нещо: мемоари), разказва за битката си с пристрастяването – включително за преживяването си на косъм от смъртта през 2019 г., след като дебелото му черво се спука в резултат на употреба на опиати. Там разказва и за случка с Дженифър Анистън, която го конфронтира за това, че е бил в нетрезво състояние по време на снимките. 

След внезапната смърт на Матю Пери намериха зловеща находка в дома му
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

След внезапната смърт на Матю Пери намериха зловеща находка в дома му

Автор Ева Григорова