Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, през ноември превръщате в реалност най-смелите си планове

Скъпи Козирози, ноември е много добро време за вас да популяризирате идеите си, да превърнете в реалност най-смелите си или дори шокиращи планове. 

Благоприятен е този месец да започнете да учите и също да прилагате наученото. Действайте прагматично и според правилата, както трябва. Този месец ще сте по-склонни да следвате вътрешния си глас, въображението си и интуицията си. Тоест, възможно е да действате, така да се каже, извън обичайните си рамки на поведение. 

Жена, есен
Жена, есен
Freepik

Придвижвайки се нагоре по кариерната стълбица, краят на ноември ще ви даде усещане за ред във вашите дела и като цяло известна сигурност. Може да има промени или да настъпи яснота по въпроси, които се отнасят до вашата работа, условията на работа, екипа, в който работите, и по-нататъшни процеси, които ще се развият. 

Първата десетдневка ще има задържане по въпросите, свързани с получаването на всякакви документи или контакт с държавни органи. Ще трябва да имате търпение, да изчакате, защото не всичко тук ще зависи от вас. Но това е моментът, в който наистина не бива да бързате, ако подписвате някакви документи или вземате важни решения. По-добре е да направите пауза и да обмислите всичко внимателно. 

Скъпи Стрелци, ноември започва с вълнуващи възможности
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Стрелци, ноември започва с вълнуващи възможности

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Животът ви може да бъде повлиян от хората около вас. Тоест някои процеси, които се случват в живота ви, може да са свързани по някакъв начин с околните. На 3 ноември транзитното Слънце ще бъде в напрегнат аспект в опозиция с планетата Юпитер, което ще се отрази на вашия 5 и 11 дом от хороскопа. 

Това е период, в който може да ви се стори, че някои от хората около вас се опитват да се налагат за ваша сметка или че умишлено нараняват гордостта ви с изказванията или действията си. В същото време това е добър период за организиране на други хора за решаване на някакъв проблем, тоест да покажете своя авторитет и своите знания и умения. Изобилието от нови лица и информация ще ви зарадва и ще ви накара да търсите начини да разнообразите живота си.

Жена, есен
Жена, есен