Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Стрелци, ноември започва с вълнуващи възможности

Скъпи Стрелци, ноември започва с вълнуващи възможности. С Новолунието в Скорпион на 13 ноември ще почувствате силен импулс да изследвате нови хоризонти и да разширите границите си.


В началото на месеца може да почувствате леко забавяне или да срещнете някои препятствия и трудности по пътя си. Висящите въпроси ще изискват намиране на бързи решения. Изглежда, че планетарната обстановка не благоприятства незабавното им разрешаване. Останете фокусирани и гъвкави. Ще е необходимо да се обърне специално внимание на бизнес партньорствата, връзките с обществеността и проектите, които са от по-голямо и дългосрочно значение.

 


Събитията от средата на месеца ще ви изнервят, но притесненията ще са напразни. Изведнъж ще се натрупат проблеми, сякаш съдбата е решила да постави нещата на изпитание. В последната седмица, с преминаването на Марс във вашия знак, ще ви донесе оптимизъм и желание да проявите вътрешната си сила, готовност за нови постижения. Спорните въпроси ще бъдат успешно решени. Вътрешното преструктуриране няма да е проблем. Промяната е двигател на живота. През ноември има добри перспективи да печелите пари.


Вашето здраве ще бъде предимно стабилно през ноември. Ще бъдете постоянно в движение, което ще подобри физическото ви състояние. Препоръчително е да използвате месеца за духовен и образователен растеж и да се ориентирате към нови учения и знания. 


В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще бъдат малко еднообразни, но постепенно ще се подобрят към края на ноември. Повишеният ви магнетизъм привлича вниманието на противоположния пол и няма и няма да има край на комплиментите. Това обаче може да доведе до раздор в семейните отношения.

Телци, ноември ще ви донесе ресурса за промяна, за който работите отдавна!
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ноември ще ви донесе ресурса за промяна, за който работите отдавна!

Автор Астролог - Ивелина Пенчева