Автор
Кристина Кирова

Силна и усмихната: Вижте Селин Дион за пръв път след диагнозата (видео)

Измина почти година, откакто светът научи, че Селин Дион страда от рядка неврологична болест, която не подлежи на лечение и превръща хората в "живи статуи". Тогава тя обяви, че отменя турнето си и се оттегля от сцената за неопределен период от време. 

Милионите фенове на легендарната певица по цял свят не спират да изпращат положителна енергия и молитви за нея и до днес, с надеждата, че състоянието ѝ ще се стабилизира и че ще я видим отново на сцената. 

View post on Instagram
 

Дни, след като беше обявен следващият ѝ концерт, Селин направи първата си публична поява днес. Тя посети хокейния мач между "Монреал Канейдиънс" и "Златните рицари" в Лас Вегас, като изглеждаше превъзходно, както винаги. 

Дион изглежда усмихната, стройна и силна. Тя беше заложила на спортна визия, подходяща за събитието и сякаш сияеше, а феновете ѝ са повече от радостни да видят любимата си певица на крака - противно на слуховете, че е неподвижна и на легло. 

Кадри от събитието с Дион публикува вицепрезидентът на канадския отбор Шантал Машабе с думите:
"Страхотно посещение на нашия мач във Вегас вчера. Благодаря на Селин Дион за щедростта ѝ. Целият отбор беше толкова щастлив да се срещне с теб и семейството ти. Това трябва да успокои всички!".

View post on Instagram
 

С нетърпение очакваме да видим любимата ни Селин Дион и на голямата сцена в пълния ѝ блясък.