Автор
Ева Григорова

Кралски експерт избухна: принц Хари е зависим от Меган

Принц Хари е станал "зависим" от Меган Маркъл, след като се е отдалечил от семейството и приятелите си, твърди кралски експерт.

Херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да започнат нов живот в Америка след като се оттеглиха от кралското семейство преди три години. В момента живеят в Монтесито, Калифорния с двете си деца – принц Арчи и принцеса Лилибет.

Кралският автор Фил Дампиър твърди, че след като напусна Великобритания, принц Хари е изоставил приятелите си. Експертът вярва, че херцогът на Съсекс сега разчита на съпругата си за много от своите социални контакти.

Фил каза, че преместването в Калифорния е имало “огромна цена за Хари“. Говорейки пред списание Fabulous, той разкри: “Хари не само загуби семейството си, кралския си статус и военни връзки, но също така загуби много приятели. Оставам с впечатлението, че той няма кръг от приятели, с които да може да разпусне в рамките на Монтесито, където населението е от по-възрастни хора и съм сигурен, че това му се отразява.“ Фил каза още, че вярва, че Хари "зависи от Меган за своя социален живот".

Въпреки тези коментари, принцът наскоро се наслади на пътуване далеч от Меган. Само преди две седмици той беше видян да се усмихва и да маха на фенове, по време на посещение на състезателна писта в Остин, Тексас.

Херцогът на Съсекс се срещна с екипа на Mercedes и изглеждаше много спокоен по време на самостоятелното си пътуване.

Хари се събра отново с Меган за Хелоуин и отбеляза празника заедно с децата си Арчи и Лилибет. Четиричленното семейство беше видяно навън в Монтесито с множество други млади семейства, докато се забавляваха и събираха лакомства.