Автор
Ева Григорова

Какво се случва: Кралското семейство проведе спешни срещи заради Юджини и Беатрис

Ще се присъединят ли принцеса Юджини и принцеса Беатрис към кралското семейство като негови работещи членове? В момента сестрите имат традиционни работни места, но се оказва, че е възможно да бъдат “наети” като кралски особи на пълен работен ден.

Източник близък до тях твърди, че Юджини и Беатрис могат да помогнат за модернизирането на вековната институция.

“Проведени са спешни срещи, за да се намери решение за нарастващия брой кралски ангажименти както тук в Обединеното кралство, така и в чужбина“, разкри вътрешният човек. “Трябва да има малко по-млада кръв, за да достигне до по-младото поколение и единствените налични кандидати са Беатрис и Юджини.“

Въпреки потенциала на принцесите за видима пречка за тяхното постижение се смята фактът, че са запазили близки отношения с принц Хари и Меган Маркъл, което е конфликт на интереси.

“За краля, Камила и Уилям, и Кейт е доста жалко, че Юджини и Беатрис са толкова близки със Съсекс“, отбеляза отделен източникът.

”Беатрис и Юджини все още са запознати в детайли с това, което се случва в Бъкингамския дворец, така че има и притеснения относно това, което знаят и какво биха могли да разкрият – дори и неволно“, добавиха те.

В допълнение към това охолният живот на Юджини и Беатрис може да доведе до негативна реакция от обществеността.

“И двете дъщери на Андрю приличат повече на майка си, Сара Фъргюсън и на начина, по който тя беше публична фигура като работещ член на кралско семейство, отколкото на принцеса Ан например“, каза кралски автор д-р Ед Оуенс в GB News. “Те вземат много от почивки и никога не е сигурно кой точно плаща за тези почивки."

“Те не изглеждат като трудолюбиви и послушни принцеси“, добави той.

По-късно Оуенс заяви, че Юджини и Беатрис не са заинтересовани да следват стъпките на принцеса Ан.

"Така че те приличат повече на майка си в края на 80-те и началото на 90-те, Сара Фъргюсън, отколкото на леля си Ан", отбеляза той. "Това е сравнението, което бих направил."

Тъй като Чарлз оглавява нова ера за короната, той се надява да защити нейната репутация, а това вероятно прави решението му дали да включи племенниците си в своята монархия още по-трудно.