Автор
Евелин Попадийна

Какво разкрива денят ви на раждане?

За астролозите е важно да знаят дата, час и място на раждане, но напоследък се оказва, че това не са единствените неща, които да им помогнат да разкрият същността ви. Денят от седмицата също е от голямо значение, всеки ден засяга определена планета и чертае съдбата ви. Ето какво вещаят дните от седмицата за вас:


Понеделник
Хората, родени в първия ден от седмицата обикновено са меки и чувствителни, влияят се от Луната. Винаги са готови да помогнат на другите и откриват място в сърцето си за всеки. За тях е много важно да живеят в собствен дом, в който биха инвестирали цялата си енергия и средства. Колкото до любовта – може би никога няма да се влюбят, в половинката най-важни са сигурността и комфорта.


Вторник
Тези хора се влияят от Марс, това им дава кураж, смелост, целенасоченост и логика. Много рядко биха се уплашили от нещо. За тях резултатът е по-важен от средствата, които ще вложат, за да го постигнат. Често им се случва първо да говорят, а след това да мислят. Имат нужда от човек, който да е спокоен, справедлив и да ги цени.


Сряда
Тези хора са под въздействието на Меркурий, сърцето им младее, дори когато са доста по-възрастни. Обичат промените, движението, в живота им има лекота и спонтанност. За тях е много трудно да взимат сложни решения и да се изправят пред важни избори. Истински щастливи са когато пътуват, получават нови знания и се запознават с нови хора. 

Четвъртък
Хората родени в четвъртък се влияят от Юпитер. За тях важни са образованието и социалните дейности, обичат да създават добро впечатление и държат на репутацията си. Харесва им да имат влияние върху останалите. Любители на философията, интересуват се от живота на други народи, чужди езици и пътувания. Понякога си поставят огромни цели, което ги кара да се лишат от много удоволствия. 


Петък
Венера носи мекота и нежност, чувствителност, уязвимост и саможертва. Хората родени в петък обичат да угаждат на другите, но също така обръщат внимание и на собствения си външен вид. Обикновено избират професии свързани с изкуство или с това да помагат на останалите. Могат да бъдат много противоречиви – общителни, но в същото време дръпнати; отстъпчиви, но и инатливи.


Събота
Тези хора имат независим и силен характер, благодарение на влиянието на Сатурн. Не обичат да с оплакват и да показват чувствата си, обикновено са работохолици и работят без почивка, особено, ако преследват важна цел. Определено изпъкват сред тълпата, не са лесни за манипулиране, имат деликатна душа и умеят да се влюбват много дълбоко.


Неделя
На тях им влияе Слънцето. Обикновено са големи ентусиасти и оптимисти. С тях винаги е приятно, имат способността да се измъкват дори и от най-напрегнатата ситуация. Обичат да са заобиколени от хора, затова често канят гости и организират събирания. Изключително упорити са в постигането на целите си и винаги имат собствено мнение. Винаги са насреща и не очакват нищо в замяна.

Нумерология на прераждането: Какви сте били в миналия си живот според датата на раждане
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Нумерология на прераждането: Какви сте били в миналия си живот според датата на раждане

Автор Теодор Муховски