През ноември ви очаква период на взимане на важни решения и избори. Ще бъдете затруднени във финалното си решение. Може да се сблъскате с дилеми или предизвикателства, които да накланят везните в различни посоки. Ще се почувствате блокирани или разкъсвани между две възможности. Няма да ви бъде лесно, затова се опитайте да улесните избора си с помощ от приятел, или бял лист хартия с начертани плюсове и минуси.

Четворка мечове ви съветва да намерите време за почивка и възстановяване от напрежението, което сте натрупали. Кратък отпуск ще ви се отрази тонизиращо и ще презареди енергията ви. Отделете време за усамотение, размисъл, релаксация и грижа за себе си. Това са съставките за по-голям успех и по-позитивна нагласа.

През този месец на работното място ще бъдете бързи и уверени в действията си. Ще имате директен и твърд подход и смело ще защитавате интересите си. Ще имате силен енергиен заряд и това ще ви направи нетърпеливи да се издигате и да вървите напред. Ще бъдете фокусирани в идеята за кариерно развитие и постоянно ще обмисляте как да постигнете по-голям успех.

Целият този труд ще доведе до напълно заслужена материална и финансова стабилност още през този месец. Независимо дали е повишение на заплатата, нова придобивка или по-голямо доверие от ръководството, ще постигнете дългоочакван успех. Някои от вас ще бъдат приятно изненадани от материален подарък или наследство. Взимането на правилни решения през този месец ще ви донесе стабилност и изобилие в дългосрочен план.