Автор
Антония Михайлова

Вижте новата зашеметяваща къща на Джей Ло и Бен Афлек на стойност 60 млн. долара (Снимки)

Напук на слуховете за наближаващ край на красивия романс между Дженифър Лопес и Бен Афлек, холивудската двойка доказа, че е по-сплотена и влюбена от всякога. Латинодивата и актьорът се появиха в целия си блясък на партито в музея LACMA, демонстрирайки силната връзка помежду си. 

Джей Ло, както винаги, изглеждаше зашеметяващо, а Бен Афлек не можеше да откъсне влюбения поглед от нея. Фактът, че щастливият семеен живот продължава с пълна сила, се потвърждава и от обстоятелството, че двойката наскоро най-накрая се премести в нова къща. Къде живеят Дженифър и Бен сега и как изглежда имението им, вижте в следващите редове:

View post on Instagram
 

Домът, в който двамата се нанесоха с охота, е в Южна Калифорния. Имението с площ от 4 хиляди квадратни метра струва на двойката 60 милиона долара при първоначална цена от 75 милиона долара. Е, явно двойката си я бива при пазаренето.

Сградата е декорирана в модерен стил, а фасадата е боядисана в светли тонове. Имението е огромно, а Афлек, очевидно, е предпочел да повери грижата за интериора и комфорта на нея, пише "Дейли мейл", базирайки се на папарашки снимки, на които се вижда как Лопес трескаво транспортира мебели в новия си дом.

В интериора преобладава белият цвят, както и много злато и сребро. Все пак любовта на Лопес към лукса и стила във всичко няма как да не се прояви в дизайна на нейното „гнездо“ с Бен.

Звездата демонстрира в мини-блог интериорния дизайн на няколко стаи, декорирани в модерен стил. В един от видеоклиповете можем да се насладим на интериора на кухнята - светли стени, идеално бял плот и необичайна декорация от плетени кошници.

Други кадри пък показват хола, включващ уютна камина (между другото, в имението има общо 15 камини). 

И отново - природни мотиви, за които са отговорни дървената ниска маса и светлите цветове.

На стори в Инстаграм тя също така сподели и снимка, направена в коридора на къщата, за която Дженифър позира в навечерието на шоуто на LACMA Gucci в Лос Анджелис. 

Облечена в умопомрачителния си златист прозрачен тоалет, актрисата и певица изглежда фатално на фона на сребърната стена зад себе си.

В спалнята на звездната двойка сребърното е отстъпило място на златото, което ясно се вижда във вградените декорации върху рамката на огромното легло.

View post on Instagram
 

Просторното имение разполага с 12 спални, 24 бани, гараж за 12 коли и 80 паркоместа. Една от прелестите на къщата е басейн на откритата тераса с прекрасна гледка. 

За приятни вечери със семейството или приятели има също домашно кино и бар.

В новия дом на Джей Ло и Бен Афлек можете да намерите и всичко необходимо за активен начин на живот. 

Там има закрит спортен комплекс, състоящ се от оборудвана фитнес зала, игрища за баскетбол и пикълбол и дори боксов ринг.

И това не е всичко. На територията на имота има фризьорски салон и салон за маникюр, сауна и стая за масаж, така че Джей Ло и любимият ѝ имат възможност във всеки един удобен момент да отделят време за себе си.

Без почивка за Дженифър Лопес, вижте какво направи за Бен (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Без почивка за Дженифър Лопес, вижте какво направи за Бен (ВИДЕО)

Автор Евелин Попадийна

За гостоприемството на холивудското семейство може да се съди по пентхауса за гости, построен в близост до основната сграда с площ от повече от 450 квадратни метра. Територията на имението е добре пазена - има охранителен пост на входа, както и специално помещение за гардовете с две спални.