През ноември ще бъдете разсеяни и разпилени. Ще ви липсват практичност, фокус и желание да се занимавате с каквото и да е. Мързелът и липсата на усърдие и продуктивност могат да ви създадат дългосрочни проблеми. Опитайте да се преборите със себе си и да вътворите ред в ежедневието си. 

Напоследък сте загубили увереност, липсва ви желание и се чувствате несигурни. Не се борите и не отстоявате интересите си, пуснали сте се по течението. Ако тези симптоми се задълбочат, рискувате да навлезете в депресивни състояния. Потърсете помощ от близък или професионалист.

При някои от вас тази нестабилност и липса на баланс в живота е породена от „бърнаут“. Жонглирали сте множество отговорности, натоварили сте се с непосилен брой задачи и това е изцедило силите ви. Не спирайте да се борите да поддържате равновесието в живота си. Прекарайте няколко дни в почивка, не правете нищо и не натоварвайте съзнанието си. След като презаредите батериите и се върнете към всички ангажименти – редуцирайте и делегирайте. Оставете само тези с най-висок приоритет и започнете постепенно да ги отмятате, като започнете от най-леките.

Част от проблемите ви през този месец ще бъдат породени от липса на комуникация. Разминавания във възгледите, объкване или дребни недоразумения могат да доведат до конфликти и неприятности. През този месец нещата може да не вървят по план и да има препятствия по пътя ви. Работете върху възвръщането на вашата увереност и желание, особено в области, които са от значение за вас. Постепенно ще успеете да преодолеете предизвикателствата и да поемете контрол над живота си.