Автор
Антония Михайлова

Съдбовен период: 3 зодии имат огромен шанс да забременеят през ноември

Сезонът на Скорпионите традиционно се свързва с трансформация и промяна. За мнозина този месец е труден тест, защото личните убеждения и принципи могат да бъдат поставени под въпрос. За други ноември ще донесе дългоочаквани промени, например промяна в личен план или... положителен тест за бременност.

Ако отдавна обмисляте да увеличите семейството си, бързо проверете зодията си - звездите ще ви кажат кои имат най-голям шанс да научат щастливата вест през ноември.

Бременност
Бременност

Козирог 

Ноември 2023 г. е съдбовен за Козирозите. Вашата управляваща планета Сатурн ще се върне към директно движение във вашия дом на общуване. Очаква ви сериозен разговор с половинката ви или с приятели. Ситуация, която ви тревожи от дълго време, ще се изясни. 

Този месец Венера ще се премести във Везни във вашия 10-и дом - бъдете готови за промени в социалния статус, благодарение на пари или дългоочакван положителен тест за бременност. Ретроградното движение на Юпитер, планетата на експанзията и богатството, ще ви намери в 5-и дом на семейството и децата. Този транзит е мощен индикатор за възможни промени в семеен план.

Бременност
Бременност

Телец 

За Телците ноември не е най-лесният месец. Ретроградното движение на Юпитер и Уран във вашия зодиакален знак ви принуждава да промените обичайното си ежедневие и навици. Тези процеси могат да бъдат болезнени за Телците, които са свикнали с определен ред. Те обаче са необходими за промените, които ви очакват в бъдеще. Преминаването на Венера в зодия Везни ще се отрази на вашия 6 дом на здравето – трябва да помислите за себе си и да си позволите почивка от грижите, които ви измъчват от дълго време. 

Новолунието в Скорпион на 13 ноември ще засегне темата за любовните отношения, тъй като ще премине през вашия 7-и дом, свързан с дълготрайните връзки. Дори и все още да не планирате деца, астрологично ноември за Телците е месецът на подготовка за попълване на семейството. Турбуленцията, която ви безпокои, има за цел да ви позволи да промените начина си на живот. А периодът на Новолуние ще ви донесе нов поглед върху темата за връзките и брака. 

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на новолунието в Скорпион
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на новолунието в Скорпион

Автор Антония Михайлова

Лъв 

В течение на дълъг период Лъвовете претърпяха вътрешна трансформация, променяйки отношението към себе си, самочувствието и позицията си в обществото. Време е да пожънете плодовете на труда си, Лъвове! И първата област, в която ще настъпят промени, е семейството. Новолунието в Скорпион на 13 ноември ще ви завари в 4 дом на семейството и дома. Освен това Луната ще бъде придружена в този сектор от Слънцето - вашата управляваща планета, и Марс - планетата на действието. 

По време на новолунието може да почувствате желание да промените обстановката в семейството - това може да е свързано както със семейството на родителите ви, така и с вашето собствено семейство. През целия месец може да сте погълнати от грижи за дома си, ще искате да дго изпълните с комфорт и уют или да започнете да търсите по-подходящо „гнездо“. Началото на сезона на Стрелец ще бъде свързано с преминаването на Слънцето през вашия 5-и дом на семейството и децата. През този период ще искате да научите повече за родителството, майчинството и методите за отглеждане на деца.

Бременност
Бременност