Автор
Ева Григорова

Взима пример от Глория: Само на 44 години Деси Слава ще става баба

Майки - големият син на изпълнителката Деси Слава, показа стилна фотосесия с приятелката си, с която живее от две години. Заради Анджела той се прибра от чужбина и стана пловдивчанин. Сега двамата се готвят и за следващата стъпка - да станат родители. Бебето ще е първо внуче за ДесиСлава, който има втори син от ММА борец. Борис ще стане на шест години през декември, така че разликата между чичото и племенника ще бъде само 6 години. 

View post on Instagram
 

В подкрепа на слуховете се появиха още няколко фотоса на момичето, на които позира, прикрила корема си. Слуховете се потвърдиха, след като Майки качи снимки с половинката си от фотосесия, на която е обгърнал корема ѝ, а под снимката написа: "Любовта ражда любов". 

Той не пожела да разкрие пола на бебето предварително. Анджела и Майки са заедно от около 2 години, а запознати твърдят, че момичето било много добро и възпитано, предаде "Телеграф". 

View post on Instagram
 

Глория стана баба преди две години на 48 години, така че колежката ѝ ДесиСлава е рекордьор по ранно бабинство. Бъдещите родители не издават пола на бебето, защото ще направят специално парти за това. Бащата на Майки живее в Америка, затова двамата с майка си са много близки.

Новата визия на Деси Слава шашна всички (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Новата визия на Деси Слава шашна всички (СНИМКА)

Автор Ева Григорова