Автор
Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за зодия Стрелец (видео)

Този месец ви носи усещане за капан или ограничение. Този „затвор“ е имагинерен – плод на ума и възприятията ви. Опитайте да се освободите от самоналожените окови и ще разберете, че ситуацията не е толкова черна, колкото ви изглежда. 

Във финансов план ще се срещнете с проблеми. Потокът на изобилие в живота ви е нарушен и сте натрупали негативна карма. Били сте в позиция да протегнете ръка и да помогнете финансово на някого, но не сте го направили и сега вие самите няма да получите помощ. 

Тези материални предизвикателства ще отминат, но не забравяйте уроците, които ви дават. Много е важно да преразгледате финансовото си състояние и да осигурите по-балансиран подход към даването и получаването. 

През ноември ще кипите от импулсивна и безразсъдна енергия. Ще ви липсва посока и фокус, ще бъдете разсеяни и склонни към прибързани действия. 

Очаква ви важен избор, който носи потенциал за развитие и вашите решения могат да оформят пътя ви напред. Анализирайте добре, премислете алтернативите, не бързайте с избора си и бъдете нащрек! 

Имате силата и волята да поемете контрол над ситуацията и да вземете правилни решения, които ще доведат до позитивен развой на събитията в живота ви.

Скъпоценните камъни според зодията, които ще ви донесат богатство и просперитет
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Ива Петрова

Скъпоценните камъни според зодията, които ще ви донесат богатство и просперитет

Автор Ива Петрова