Автор
Веселина Петрова

Наистина ли Кейт Мидълтън е толкова послушна: Кралските правила, които наруши

Съпругата на Уилям създава впечатлението, че държи на правилата на кралския двор и не обича да създава проблеми. Оказва се обаче, че Кейт е бунтарка по душа, която нарушава правилата, но по свой си начин.

Ето кои важни кралски правила за красота половинката на принц Уилям наруши. 

Прическата в деня на сватбата. Красивата г-ца Мидълтън категорично отказа да носи косата си, прибрана в традиционния за кралските сватби кок. Кейт обожава къдриците и помолила фризьора си да ѝ направи нежни вълни. Явно кралицата е преценила, че може да "си затвори очите" за тази прищявка.

View post on Instagram
 

Неподходящ маникюр. Според кралския канон, ноктите могат да бъдат само в телесни тонове, най-яркият от които е бледорозовият. Но Мидълтън се появи с яркочервен лак на Великденска служба. Смело, нали?

Устни в ярък цвят. През 2022 г., по време на състезанията Royal Ascot, Кейт се появи досущ като фатална жена - с добро настроение и ярко червило. А според правилата, тя трябва да носи червило, което да съответства на цвета на устните ѝ. 

View post on Instagram
 

Ярък педикюр. На един от кралските приеми Кейт си позволи червен лак на краката, въпреки че, според нормите, лакът трябва да е в пастелни тонове. 

Херцогинята повтори същия трик, когато тя и Уилям бяха в Пакистан. Всеки ден двойката се появяваше в национални носии, за да изрази уважение към страната. Стилът беше много строг. За вечерния прием тогава Кейт беше облякла затворена рокля, сандали, но педикюрът ѝ отново бе в ярък цвят. 

Може би този начин на действие - тихо, без излишен шум да се нарушават някои стари правила, ще промени строгите норми в двора, пише "Вести".