Автор
Ева Григорова

Уникалната визия на Кейт Мидълтън, която можете да повторите още днес

Бъдещата кралица на Англия Кейт Мидълтън е известна с това, че обожава да се облича с достъпни дрехи, а стилът ѝ е едновременно минималистичен и изискан. През последната седмица тя отново бе заета с кралските си задължения, по-често сама, отколкото със съпруга си принц Уилям, а почитателите ѝ отново забелязаха, че начинът ѝ на обличане всъщност е изключително лесен за копиране.

Съвсем наскоро тя присъства на семинар, посветен на психичното здраве, организиран от спортен център Bisham Abbey в Обединеното кралство. Кейт се появи с чифт тесни дънки и маратонки Veja Esplar. Кецовете на Кейт разбира се вече са разпродадени, но със сигурност бихте могли да откриете подобни и да повторите нейната визия.

За събитието тя бе подбрала още блуза Ralph Lauren, яркосиньо сако Zara и обеци с марката EarSass.

SportsAid, организация, на която Уилям и Кейт са кралски патрони от 2013 г., провежда своя семинар в партньорство с BelievePerform, консултантска компания, която насърчава психичното здраве и благополучие.

Посещението на двойката бе по повод проучване, проведено през септември от SportsAid с участието на BelievePerform. В отговорите на проучването 42 процента от младите спортисти казват, че “от време на време“ смятат, че имат “малък“ достъп до услуги за психично здраве, “никакъв“ или “не са сигурни“.

На семинара Кейт и Уилям се срещнаха с някои от младите спортисти и техните родители, както и с посланиците на SportsAid Ели Симъндс, параолимпийска плувкиня, носителка на златен медал и Ама Агбезе, шампион по нетбол на Британската общност. Двойката дори участва в няколко игри със спортистите. Двамата опитаха нетбол и голбол, параолимпийски отборен спорт за хора с увредено зрение.