Автор
Антония Михайлова

Аристократично: Кейт и Уилям живеят в имение, обитавано от призрак

Едно от любимите кътчета, в които Кейт Мидълтън и принц Уилям обичат често да отсядат, е вилата Анмър Хол в Норфолк. 

Имението е построено през 18-и век, включва десет спални и други помещения, чийто интериор дава възможност на семейството да се чувства уютно и комфортно. Там обаче херцозите на Уелс рискуват редовно да бъдат спохождани от един не особено желан посетител - призрак!

View post on Instagram
 

За този плашещ детайл от ежедневието на бъдещия престолонаследник на британската корона и съпругата му разказва в подкаста на списание HELLO! изследователят на паранормални явления Ричард Феликс. Експертът по свръхестествени феномени споделя, че сградата е обитавана от духа на католически свещеник.

„Когато принцът и принцесата на Уелс се преместиха в Анмър Хол, там те са имали среща с дух на католически свещеник. Той е живял в къщата в миналото, но е бил обвинен в държавна измама, след което е бил обесен. Екзекутиран е в Йорк, но духът му се завръща в Норфолк и местните твърдят, че са чували гласа му“, споделя Ричард Феликс. 

Уникалната визия на Кейт Мидълтън, която можете да повторите още днес
МОДА
Автор Ева Григорова

Уникалната визия на Кейт Мидълтън, която можете да повторите още днес

Автор Ева Григорова

Той уточнява, че Кейт и Уилям са били предупредени за призрака преди преместването им в Анмър Хол, но това изобщо не уплашило височайшата двойка.

„Коментарът на принц Уилям бе „Една стара къща не е пълноценна без призрак, нали?“, когато му съобщили за призрачния обитател, раказва Феликс.

Въпросната вила в Норфолк Кейт и Уилям получиха като подарък от кралица Елизабет след сватбата си през 2011 г.