Автор
Ева Григорова

Емануела: С Елвиса се познаваме от 16-годишни, вероятно има интерес към Денислава

Емануела стана популярна като фолкдивата, посветила много песни на бившите си гаджета, а последната актуална тема, заради която зрителите отново се интересуват от личния ѝ живот, е появата на Мартин Елвиса в "Игри на волята". 

Дори самият той припомни във визитката си за шоуто, че е известен покрай приключилата си връзка с певицата. Тогава беше категоричен, че онтошенията им са в миналото, макар и много да са се обичали. 

View post on Instagram
 

За Емануела тази любов е отдавна изчерпана тема, но е факт, че получава много въпроси за Мартин и наскоро отново говори за него в интервю за "Галерия". 

От отговорите ѝ става ясно, че именно избухливостта на Елвиса е била причина за скандалите им. Също така призна, че двамата се познавали от 16-годишни, като дълги години са били просто приятели. 

Тя беше попитана и за мнението ѝ, относно слуховете, че Денислава, която е съотборничка на Мартин в "Игри на волята", има мераци към него, а ето какво отговаря Емануела: 

View post on Instagram
 

"За играта на стратега Мартин в риалити формата Емануела е обрана, но пък стреля в целта: „Като цяло и в реалния живот е такъв избухлив характер, това е нещото, което аз не приех“, коментираха певицата. По повод слуховете, които се носят, че дъщерята на Виолета – Денислава, имала мераци към Мартин, звездата отсича: „Той вероятно има интерес към нея, но не знам дали двамата имат история. Според мен той се изпокара с всички, а тя си играе играта и изкара характера му и на показ“.

И все пак Емануела не пропусна леко да захапе Елвиса, като отбелязва, че едва от предаването разбрала, че той е милионер и щяло да бъде добре, ако го е знаела по-рано, но все пак се радвала за него, ако това е истина.