Автор
Ива Петрова

Хари Стайлс с нова прическа, гарантираме ви, че няма да го познаете

Хари Стайлс наскоро беше забелязан с нова прическа, докато присъстваше на концерта на U2 в Лас Вегас. Той бе в компанията на потенциалната си нова приятелка Тейлър Ръсел. Според снимки, получени от TMZ, Стайлс, който е известен със своите пищни кафяви къдрици, е избрал нова къса визия, докато танцува с Ръсел.

Трансформацията на косата изглежда е скорошно решение, тъй като Стайлс беше щракнат със старата си визия в компанията на приятелката си съвсем скоро.

Фенове на музиканта побързаха да коментират прическата му в социалните мрежи като голяма част от тях бяха разочаровани от решението му. “Този ден ще бъде запомнен в историята като деня, когато светът колективно скърби за красивата коса на Хари Стайлс.“

Някои предположиха, че отрязването е в отговор на новата песен на Тейлър Суифт от Now That We Don’t Talk. Песента описва любим на Тейлър, за когото се подозира, че е именно Стайлс – който си е пуснал дълга коса след раздялата.

33-годишната Суифт и Стайлс за първи път бяха романтично свързани през декември 2012 г., те се разделиха само месеци по-късно, докато бяха на пътуване до Вирджинските острови. Докато вихреният им роман изглеждаше кратък, нейният пети студиен албум, 1989 - който първоначално беше издаден през октомври 2014 г. - се смята от феновете за до голяма степен вдъхновен от връзката на двойката с песни като "Out of the Woods", "Style" и други.

Суифт никога не е потвърждавала официално, че която и да е от нейните песни е за Стайлс – тя е известна с това, че не назовава имена, когато става въпрос за нейното творчество.

След раздялата им през 2013 г., Суифт имаше няколко връзки, със звезди като Калвин Харис, Том Хидълстън и Джо Алуин. През септември тя започна отноения с играча на Канзас Сити Травис Келс. Стайлс междувременно излизаше с Кендъл Дженър и Оливия Уайлд, преди да бъде романтично свързан с Ръсел през юни.